Twitter Facebook LinkedIn
Het bedrijf

Evenementenbureau Verrassend Langstraat & meer is opgericht door Saskia Bodelier. Het is Saskia’s passie om mensen tot elkaar te brengen. Dat deed ze eerst in Gambia en Nicaragua.

Terug in Tilburg werkte ze in het welzijnswerk en daarna bij een maatschappelijk betrokken bank en bij de gemeente Tilburg. Ze ontwikkelde het project Verrijk je Wijk! en was medetrekker van de Social Sofa ofwel ‘de 1000 Benkskes’.

Verrassend Langstraat & meer is de tweede ontmoetingsreis van Saskia.  Met Verrassend Tilburg & meer ontmoet je de bijzondere stadsbewoners. In de Langstraat neem je een kijkje in de keuken van bijzondere plattelandsmensen en in het heden en verleden van de leer -en schoenindustrie.


Naast het organiseren van verrassende ontmoetingen organiseert Saskia met bureau Bodelier & Bodelier congressen en symposia.

Tevens kun je bij haar terecht  voor workshops mozaïeken in haar gezellige atelier Mozaïek & meer. Zie  workshop mozaïeken

Tijdens de dagen voor kerst kunt u bij haar terecht voor de gezellige, sfeervolle kerstmarkten waar personeel zelf hun kerstpakket samenstellen. Zie Zelfshopkerstpakket.nl  en het filmpje van de kerstmarkt op slot Loevestein.

Meer weten over Saskia Bodelier? Omroep Tilburg tv portretteerde haar in april 2015 in Powervrouw