Twitter Facebook LinkedIn
Gastenboek


We zijn ontzettend benieuwd hoe uw ontmoetingsreis is verlopen. Laat hier een berichtje achter en deel uw ervaring met    anderen. Wilt u een indruk krijgen van voorgaande arrangementen en ontmoetingsreizen? Kijk dan op de pagina met foto’s

Hieronder treft u de reacties aan van degenen die al op ontmoetingsreis zijn geweest. Heel leuk als u ook een berichtje achter laat!

Alvast bedankt voor uw bericht… scrol naar beneden

 

Reacties

 1. Joris - woensdag 10 september, 2014 om 17:15 uur - link

  Beste Saskia,

  Wij, de familie Muskens, hebben genoten van onze familiedag en dit was vooral te danken aan jouw organisatie. We hebben genoten van de bijzondere ontmoetingen die stof tot nadenken gaven! Ook is een groot deel van de Familie voortaan in staat om iemand zijn gelaat te lezen, wat altijd van pas kan komen. Ook weten we nu veel meer over alle soorten paddenstoelen in de Loonse en Drunense duinen dankzij de bioloog.
  We hebben deze mooie dag af kunnen sluiten met een heerlijk diner van Ron Kookt!

  Super bedankt, groet Joris

 2. Anika - woensdag 16 juli, 2014 om 13:24 uur - link

  Lieve Saskia,

  Je bent erin geslaagd om die ontmoetingen te organiseren die precies bij mijn 2 vriendinnen en mij aansloten.
  Het werd dit keer een reis langs mijn roots, de Langstraat. Ik werd meegevoerd naar de schoenindustrie in de jaren 70, rook weer het leer en de lijm en zag het ambacht!
  De passie, de verhalen, de nabijheid en de gastvrijheid van onze gastheren en gastvrouwen raakten ons zeer. Erg mooi om elkaar zo te ontmoeten!

  Saskia, dank voor de inspiratie, jouw gastvrijheid en de picknick! Een dag om nooit te vergeten..

  x Anika

 3. Manon - dinsdag 10 juni, 2014 om 21:08 uur - link

  Voor mijn 50e verjaardag een ontmoetingsreis gekregen van twee dierbare vriendinnen. Op naar Brabant, waar wij twee zeer bijzondere ontmoetingen hebben gehad.
  Een schoenenontwerper en zijn vrouw, zij is beeldend kunstenaar. Eindeloos gedwaald in hun woning en ateliers en een prachtige kijk in hun ‘keuken’, mede door hun passievolle verhalen. Na een heerlijke picknick (ook verzorgd door Saskia), op naar de tweede ontmoeting, een Thomashuis. Een bevlogen echtpaar dat de zorg draagt voor acht verstandelijk beperkte bewoners. Ook hier een zeer gastvrij onthaal en onder andere een rondleiding door het huis. Ook de bewoners waren erbij, sommigen van hen hebben met trots hun kamer laten zien en verteld hoe het is om in een Thomashuis te wonen (fijn!).

  De ontmoetingen zijn met recht verrassend. Het is bijzonder hoe je in korte tijd een uitwisseling hebt met elkaar en een kijkje kunt nemen in een geheel ander leven. Bijzonder hoor. Ik heb er erg van genoten. Saskia, dank voor een inspirerende dag en een prima organisatie!

 4. BrabantWonen - donderdag 30 januari, 2014 om 21:28 uur - link

  Net terug van een bijzondere dag in mijn eigen stad. Geweldig om het spoorzone gebied te ontdekken. Wat een enorm indrukwekkende gebouwen. Bijzonder om ze allemaal van binnen te mogen zien. En wat gebeuren er leuke nieuwe spannende dingen. Een perfecte lunch bij Prins Heerlijk, en toen een bijzondere ontmoeting bij Raakveld. Chaos en liefde, je voelde het aan alles. Inspirerend! Daarna de brug van John Kormerling en het hele Piushaven gebied opnieuw ontdekt. Wat een activiteiten in Tilburg. Trots op Tilburg!
  Saskia bedankt. Ik en mijn collega’s hebben genoten.
  Marije
  BrabantWonen

 5. Jacqueline de Bekker - vrijdag 13 december, 2013 om 13:49 uur - link

  Woensdagavond 27 november 2013 hebben we met de vrijwillige baliemedewerkers van Wijkpunt Pannenhoef uit Kaastsheuvel een geweldig uitstapje gehad, mede dankzij Verrassend Tilburg & meer, Saskia Bodelier dus.
  Na een heerlijk diner bij Prins Heerlijk, waar we in besloten kring bijeen waren, kwam Annemieke uitleg geven over het tarotspel. Ze rekende voor iedereen de persoonlijke kaart uit. En daarna deed ze 3 zgn. kleine leggingen bij 3 mensen. Meer tijd was er niet, maar het ging vooral om de eerste kennismaking. Er werd nog veel over ”nagepraat”.
  Daarna togen we met ons allen naar Berrie voor een huisconcert. Verrassend was het zeker, op de fluwelen klapstoelen en prachtig dat hij eigen liedjes zong met tekst van ”onze” eigen stadsdichter Albert Megens, maar ook prachtige liedjes van Gerard van Maasakkers en Harry Jekkers. Met een tasje met dukaten als kerstpakket ging ieder daarna huiswaarts.
  Ik had als coördinator de luxe dat ik zelf niets had hoeven regelen. Alleen maar ff naar Saskia mailen.
  Dank je wel Saskia en echt een aanrader voor anderen. We voelden het allemaal als een ”warme” verrassing.

 6. Francis Bergmans - dinsdag 19 november, 2013 om 12:56 uur - link

  Op zaterdag 16 november hadden wij het jaarlijks terugkerende dagje uit met oud-collega’s van Interpolis. En probeer maar eens om steeds een leuke invulling voor de dag te maken!
  Saskia heeft er voor gezorgd dat wij bijzondere mensen hebben mogen ontmoeten. Vooral Angela heeft op ons een grote indruk gemaakt, door zich op geheel eigen wijze aan je voor te stellen.
  Wat een mooie vrouw!
  Na een geweldige lunch van Prins Heerlijk bij Villa, kwamen we wat te laat bij onze volgende ontmoeting.
  David de muzikant heeft zijn verhaal aan ons verteld en bezong op het eind ook hoe hij een tiental vrouwen aan zich wilde binden. Met een brede lach hebben we onze weg vervolgd.
  Bij Jolanda mochten we de handen uit de mouwen steken en daar blijkt dan dat er onder ons toch wel wat zijn die creatieve kantjes vertonen. Kerst mag komen!
  En na hard werken is het dan ook goed toeven bij de Burgerij.
  Saskia complimenten voor deze verrassend mooie dag.
  We vonden het een belevenis. Dankjewel

 7. Peter Smulders - woensdag 13 november, 2013 om 10:16 uur - link

  Ik reed er op mijn fiets regelmatig langs. Langs een stapel hout bij het brugwachtershuis aan de Koningshoeven. Daarop stond een bordje “afblijven, dit hout heb ik betaald! Frans. “. Wat bijzonder dat we, bij het eerste adres van onze fietstocht, uitgerekend bij Frans en Hennie terecht kwamen. En wat zijn dat bijzondere mensen, met een passie om kwetsbare medemensen te helpen. Erg boeiend!
  En als iemand een DECAP-orgel in huis heeft staan, dan kan dat met recht ook een bijzonder ontmoeting worden genoemd.
  Een heerlijk diner bij Prinsheerlijk sloot onze fietsmiddag (in de regen, dat dan weer wel) af.
  We hebben op een mooie en bijzondere manier ons 5-jarig bestaan gevierd.
  Dank je Saskia voor dit initiatief.

  Het team van HortiCoach.

 8. Monique Strijbosch - woensdag 9 oktober, 2013 om 09:49 uur - link

  Een hele leuke middag: met een najaarszonnetje en de wind in de rug, rustig op de fiets naar een aantal ontmoetingen met gewone, maar toch bijzondere mensen. Spannend en ontspannend tegelijkertijd. Goed georganiseerd en inspirerend van inhoud. Een middag om lang te onthouden en om met een glimlach aan terug te denken. Bedankt Saskia!

 9. Nicole Verwimp Interpolis - maandag 30 september, 2013 om 11:50 uur - link

  Onlangs verrassend genoten van enkele – voor ons – onbekende aspecten van de Tilburgse spiritualiteit.

  Een hartelijke ontvangst bij het Capucijnen klooster brengt je meteen tot rust en tot het inzicht dat niets in het leven vanzelfsprekend en normaal is. Vervolgens een klankschalensessie en een bezoek aan de New Song kerk waar we door 3 lieve mensen een verrijkend verhaal kregen over hun bezieling en geloofsovertuiging.
  De culinaire afsluiter bij New Song kerk gaf ons een bijzonder “welkom”-gevoel.

 10. N. vd Pluijm - maandag 23 september, 2013 om 11:34 uur - link

  Saskia (en Ralf Bodelier) hebben voor mij een mini congres georganiseerd voor de doelgroepen zorg en ICT. Zij heeft hierbij het congres perfect georganiseerd en begeleid, alle zorg daaromtrent op zich genomen, aan het programma mede invulling gegeven, een grote opkomst; ronduit perfect verlopen.

  Het congres leverde tientallen complimenten op!

 11. R. Denissen - zondag 30 juni, 2013 om 14:56 uur - link

  Een straffe wind, een niet alledaagse fiets, gelukkig droog. Van de ene verrassing naar de andere gefietst, dwars door Tilburg. Zeer interessante mensen en plaatsen gezien en gesproken. Wat is Tilburg dan rijk aan cultuur en creativiteit.
  Compliment voor de het vinden van en samenstellen van deze gevarieerde ontmoetingsreis.

  Richard

 12. Vincent en Maritha - donderdag 27 juni, 2013 om 10:49 uur - link

  Zaterdag 15 juni hebben we genoten van een super gezellig en uitstekend georganiseerd familie-dagje.
  Woon je je hele leven in en rond Tilburg en tóch ontmoet je héél verrassende mensen, ieder met hun eigen verhaal. Dank Saskia! Het was een belevenis!

 13. carla reinacher - donderdag 27 juni, 2013 om 09:52 uur - link

  Wat een dag! Heb je je kinderen niet bij loop je toch vertraging op omdat er iemand nodig moet plassen ;-)
  Vrijdag 21 juni, begin van de zomer 2013, gewapend met wandelschoenen en paraplu om 11:00 klaar voor de start om onze ontmoetingsreis te laten beginnen.
  Saskia: wat een briljant idee van je om zoiets op te zetten.
  Na de zalige taart op naar Carl, beter bekend als ‘Bompa Bim Bam’, ik kan je verzekeren: die weet echt wel waar de klepel hangt!
  Dan even de pas er in naar een prachtig oud pand op Korvel. Persoonlijk was ik hier al eens geweest, maar de rest van de groep keek vreemd op toen ik opeens riep: dames, we zijn er!
  Harrie, een kletskous pur sang en met 7 vrouwen om hem heen kostte het hem moeite om aan het woord te blijven, haha.
  De wandelschoenen blijken nodig, want we zetten koers richting trouwlaan. De eerste blaren dienen zich aan. De meeste van ons lopen en enkel op hakken,maar hadden speciaal platte schoenen gekocht voor vandaag… auw!
  Ceciel, wat een prachtige mens. Nu weten wij wat ECHT kijken is :-)
  De wereld blijkt weer klein te zijn vandaag. Ceciel komt uit limburg even als Judith & Maria en blijkt een zus van een collega van ons te zijn, Carl is ook Belg net als Marit, en een gezinslid van Harrie is een goede oude bekende van mijzelf. De cirkel is weer rond.
  Nog een borrel op de oude markt en lekker eten bij PrinsHeerlijk en een bijzondere dag is alweer voorbij!
  Saskia: ga zo door, wij hebben genoten.
  Mvg
  Team Mylene NL

 14. fam. soetens - zondag 9 juni, 2013 om 09:18 uur - link

  Hoi Saskia

  Wij hebben afgelopen vrijdag ‘n superleuke dag gehad, De ontmoetingen waren echt heel
  interessant. Wat we echt heel knap vonden was het werk van Henny en Frans.
  Maar ook de tarotkaartlezeres was ‘n openbaring en aangezien wij allemaal van muziek houden
  was de ontmoeting met Peer ook echt genieten.
  De lunch bij Prins Heerlijk was ook echt heerlijk.
  We hebben er heel erg van genoten.
  groetjes van 7 zussen

 15. An Kossen - maandag 3 juni, 2013 om 19:39 uur - link

  Saskia wij hebben afgelopen donderdag een leuke dag gehad, de gesprekken aan huis waren super gezellig en duvelhok was heel gastvrij. Ik zal het doorgeven aan alle mensen die ook iets willen organiseren voor een groep. Wij waren met een groep van Amarant-BSB Alledag.
  groetjes An en alle anderen.

 16. Sjef van broekhoven - woensdag 20 maart, 2013 om 08:38 uur - link

  Hallo Saskia,
  Het is een leuke site geworden,welkom bij peerke en in het Peerke Donders Paviljoen, op Blogger onder mijn naam vindt u ook informatie. Het is voor ons een leuke ontmoeting geweest en heeft een vervolg.
  Veel liefs,
  Sjef van Broekhoven.

 17. Georg Rosenberg - woensdag 20 maart, 2013 om 08:23 uur - link

  Op 28 februari heb we met 12 collega’s van Ergon (Sociale Werkvoorziening Eindhoven) een ontzettend leuke middag en avond gehad. We deden dit nu voor de 2e keer. Andere ontmoetingen en andere verrassingen maar nét zo gezellig en nét zo ontspannen.
  Na de ontmoetingsreis lekker gegeten bij “de Burgerij” waar we weer genoeg gespreksstof hadden. Vooral de handlezeres zorgde voor verbazing alom.
  Een leuk concept! Ik kan het iedereen aanbevelen.
  Saskia, bedankt voor de prima organisatie.

 18. Marie-José - vrijdag 2 november, 2012 om 12:09 uur - link

  Daar gingen we dan met alle collega’s van de Raad voor de Kinderbescherming MWB op avontuur.. We hebben een heerlijke spontane middag beleefd en een ieder was zeer enthousiast over de verrassende ontmoetingen die deze middag hebben plaats gevonden.
  We kijken terug op een heerlijk ongedwongen verrassend Raadsuitje.

 19. Helma - maandag 11 juni, 2012 om 12:08 uur - link

  Hallo Saskia,

  Ik wil je even heel heel erg bedanken voor de super geslaagde dag. (de ontmoetingen waren onderdeel van een personeelsuitje van Fontys Hogeschool voor de Kunsten)
  Het waren hele bijzondere mensen waar we terecht kwamen, ik was zelf bijzonder onder de indruk van het zorgondernemers echtpaar,
  waar men ook erg over sprak waren de knikkerbanen, de orgelman en de kunstenares met gezichtsanalyse.
  Al onze personeelsleden die deelnamen aan de verrassende ontmoetingen waren dan ook zeer onder de indruk en na afloop was er meer dan voldoende stof om over te babbelen met elkaar.

  Het was TOP dank je wel.

 20. Nathalie - maandag 11 juni, 2012 om 12:08 uur - link

  Hallo saskia, ik was vandaag een van de deelnemers van theater de Leest. Wij zijn langsgeweest bij Het Thomas huis. Wij waren de eerste groep die ze daar mochten ontvangen. Wij werden al opgewacht door een van de bewoners. Een van de bewoners had een cake gebakken en we hebben lekker koffie gedronken aan de grote keukentafel. Wat goed om te zien en te horen dat er ook prachtige woongelegenheden zijn voor mensen met een beperking. Volgens ons had iedereen het daar geweldig naar zijn zin. Zowel bewoners als leiding. Wij vonden het een geweldige ontmoeting. Wij hopen dat meer mensen mogen ervaren hoe warm er daar wordt gewoond.

 21. Nathalie - maandag 11 juni, 2012 om 12:08 uur - link

  Hallo saskia, ik was vandaag een van de deelnemers van theater de Leest. Wij zijn langsgeweest bij Het Thomas huis. Wij waren de eerste groep die ze daar mochten ontvangen. Wij werden al opgewacht door een van de bewoners. Een van de bewoners had een cake gebakken en we hebben lekker koffie gedronken aan de grote keukentafel. Wat goed om te zien en te horen dat er ook prachtige woongelegenheden zijn voor mensen met een beperking. Volgens ons had iedereen het daar geweldig naar zijn zin. Zowel bewoners als leiding. Wij vonden het een geweldige ontmoeting. Wij hopen dat meer mensen mogen ervaren hoe warm er daar wordt gewoond.

 22. BZV Ria - vrijdag 11 mei, 2012 om 12:08 uur - link

  Samen met 5 zussen een verrassend weekend in Tilburg beleefd. De ontmoetingen waren ontroerend en waardevol. De stad Tilburg heeft leuke plekken en je kunt er heerlijk eten, De workshop mozaiken bij Saskia was ook prima. Saskia bedankt voor de gastvrije ontvangst.

 23. Angela - vrijdag 11 mei, 2012 om 12:06 uur - link

  Op 2 maart was ik één van de deelnemers aan de ‘Vrouwen als krachtbron in onze samenleving’ route door Tilburg. Mooi om gewoon samen aan de keukentafel een bijzonder verhaal te horen van een krachtige Tilburgse vrouw.
  En dan de afsluiting die we met de hele groep vrouwen hadden bij de Zusters van Liefde! Wat een krachtige, wijze vrouwen die met hun beide benen op de grond hun spiritualiteit een plaats weten te geven. Dank je voor deze waardevolle ontmoeting Saskia.

 24. Soe Tan - woensdag 11 april, 2012 om 12:07 uur - link

  Het was zeker een onvergetelijke middag gisteren in Tilburg met ons management team. De ontmoetingen waren echt verrassend en zelfs de directeur vond het heel speciaal en eigenlijk wel goed dat we allen door die ontmoetingen een heel andere kant van de samenleving hebben mogen meemaken. Voor de een was de ontmoeting met Het Raakveld een eye-opener en voor de ander heeft de kennismaking met de Kapucijnenklooster iets losgemaakt. Saskia, heel hartelijk dank hiervoor.

 25. Jozef Verheggen - woensdag 11 april, 2012 om 12:06 uur - link

  We wilden aandacht besteden aan Het afscheid van de voorzitter van onze commissie wilden we een apart tintje geven. We lieten ons verrassen door wat Saskia had geregeld: een inspirerende ontmoeting en informeel heerlijk eten. Ieder was blij verrast. Een contact om te onthouden.

 26. Erik van Haperen, Thebe Zuid Oost - dinsdag 10 april, 2012 om 09:56 uur - link

  Het leek wel “Man bijt hond” live. Teambuilding op zijn verrassendst. Zo hebben wij , de managementleden van Thebe Zuidoost dit ervaren.
  De eerste ontmoeting was bij Twan. Vol passie vertelde Twan Hendriks in zijn galerie en atelier over zijn ets- en beeldhouwwerken . drie kwartier waren zo om. We hingen aan zijn lippen. Daarna hebben we een bezoek gebracht bij de voedselbank waar Sanne en Fons de twee steunpilaren zijn voor velen. Bij de SEW sloten we onze ontmoetingsreis culinair af met een Marokkaanse en Irakese kookworkshop onder leiding van Idja en Noor.
  Het waren bijzondere ontmoetingen met mensen om respect voor te hebben. Een leuk, gezellig en maatschappelijk verantwoord uitje.

 27. CV de Marollen - zondag 11 december, 2011 om 14:15 uur - link

  Als vriendengroep uit Zeeuws-Vlaanderen die door heel Europa uitgewaaierd zijn vieren wij nog jaarlijks samen carnaval in ons eigen Betenkoppenstad.

  Met de hulp van Saskia hebben we kennis gemaakt met een aantal heel bijzondere mensen die het Carnaval in Tilburg sjeu geven. De facilitaire commissie, de wagenbouwers, CV de Narretjes, Lissandro en natuurlijk de Kappesientjes die ons toelieten op hun 22-jarig bestaan. Een onderhoudend gesprek met de Hoogheid van Kruikenstad en verbroedering met andere verenigingen.

  Onze waardering voor het Tilburgs Carnaval is enorm toegenomen en we zullen zeker ook een deel van onze tijd (al dan niet in volledige samenstelling) doorbrengen in Kruikenstad.

 28. Pamela - zondag 11 december, 2011 om 12:06 uur - link

  Met 6 vrienden zijn we op 3 december voor de 4x op ondekking in tilburg geweest en wat je dan allemaal te zien en te horen krijgt was geweldig. eerst de heerlijke lunch bij prins Heerlijk en dan vervolgens ga je naar de ontmoetingen toe. het leuke is dat je niet weet waar je terecht komt. Dat is het verrassende effect. we zijn al bij een man geweest die omgeboud is tot vrouw,,een man die passioneel kon vertellen over zijn hobby draaiorgels die had er 1 in zijn huiskamer echt bijzonder, een handlezeres die was wel boeiend maar veel te kort 45 min,pater Harrie, een uitvinder,Gerrit Poels en Berrie Kolmans echt leuk dta je zomaar bij die mensen kunt aanbellen en binnen stappen. Ook de workshop die we deden waren leuk bijv thee proeverij,afrikaansedans,en nu dan vooral de Jambeeles. dus mensen doe als je kunt een keer mee is echt een aanrader. Saskia bedankt voor alle leuke verjaardagsuitjes! Het is een schot in de Roos

 29. Cecile Cremer - zondag 11 december, 2011 om 12:05 uur - link

  Dat zijn nog eens leuke studie activiteiten. Gisteren met Fontys ILS deze bijzondere ontmoetingen gehad. Echt een te gek concept, en hoe bijzonder om zo op allerlei nieuwe plekken te komen, mensen te ontmoeten en vooral ook kennis te maken met dingen die niet gelijk in je eigen straatje liggen.

  Ik vond het een hele kleurrijke en bijzondere ervaringen en zou het zo iedereen aan willen raden!!

  Een te gekke dag!!

  Liefs Cecile

 30. William van Dijk - zondag 11 december, 2011 om 12:04 uur - link

  Met 4 middelbare schoolvrienden van 40 jaar geleden(!) zijn wij op 5 nov. jl. te gast geweest op twee bijzondere adressen in Tilburg. Mensen met een eigen verhaal, dat diep respect afdwong bij ons, mensen die wij in ons dagelijks leven eigenlijk niet tegenkomen. Saskia, bedankt dat je ons hier naar toe hebt gestuurd, het was een prima keuze van je!

 31. Georg Rosenberg, Ergon Eindhoven - zondag 11 december, 2011 om 11:57 uur - link

  Op 18 november hebben we met een aantal collega’s een aantal hele bijzondere ontmoetingen gehad. Het was een zeer geslaagde en gevarieerde middag en avond. Écht voor elk wat wils en weer eens helemaal wat anders. Van Guus de uitvinder via Zjef (veulpoepers) Naaijkens naar Christine le Duc, een groter contrast is bijna niet denkbaar en dat maakt het juist zo leuk. Voor iedereen aan te bevelen dus!
  De afsluiting bij Prins Heerlijk was ook prima verzorgd.

 32. Ronald McDonald Huis Tilburg - vrijdag 11 november, 2011 om 12:03 uur - link

  Afgelopen donderdag 3 november hebben we ons jaarlijkse vrijwilligersuitje gehad. Ieder jaar willen we de vrijwilligers die zich het hele jaar inzetten om het Huis draaiende te houden eens goed in het zonnetje zetten. Dit jaar hebben we samen met Saskia een erg leuke dag in elkaar gezet. Om dit mogelijk te maken heeft Saskia erg haar best gedaan om zoveel mogelijk in sponsoring voor elkaar te krijgen…..toppie!
  Onze middag is begonnen bij Prins Heerlijk waar we hartelijk ontvangen werden met koffie / thee en zelf gemaakte appeltaart. Dit werd aangeboden door de medewerkers van Prins Heerlijk. Vervolgens zijn we met een groep van ca 50 vrijwilligers een bezoek gaan brengen aan de moskee van Tilburg. Ook daar werden we weer hartelijk ontvangen en hebben we een kijkje mogen nemen in de Moskee. De rondleiding en de uitleg waren werkelijk een eye opener. Iedereen was hiervan erg onder de indruk. Vervolgens hebben we ons opgesplitst in groepjes en zijn we op 9 verschillende ontmoetingen in Tilburg geweest. Van een opvanghuis, Pater poels en nog veel meer. We waren erg verrast dat je zomaar bij iemand aan kunt bellen en dat deze personen bereid zijn om hun verhaal met ons te delen.
  De hele dag was een groot succes en een echte aanrader voor iedereen die eens wat verrassends zoekt. Saskia nogmaals ontzettend bedankt!!

 33. R.Alers Verbeek - vrijdag 11 november, 2011 om 12:03 uur - link

  Tijdens een uitstapje van he R.M.huis Tilburg mochten wij Hennie en Frans, Koningshoeve 80 bezoeken. Dit bleek een opvanghuis te zijn voor jogeren boven de 18 jaar, die wat extra hulp en ondersteuning nodig hebben, Wij werden hartelijk ontvangen door de gast ouderes. Onze groep heeft ademloos en met veel interesse geluisterd naar hun verhaal, waaruit zoveel liefde en betrokkenheid klonk. Geweldig dat er nog zo’n mensen zijn, maar vooral dat wij ze mochten ontmoeten.

 34. Jolande Wellens - vrijdag 11 november, 2011 om 12:02 uur - link

  Onlangs heb ik en mijn ‘collega’s’ van verschillende onderwijsinstellingen twee bijzondere ontmoetingen mogen meemaken. Vooral de verscheidendheid van de twee ontmoetingen werd zeer gewaardeerd. Dank voor ‘t meedenken!

 35. Mario Hofkens, gemeente Tilburg - vrijdag 11 november, 2011 om 12:02 uur - link

  Met de medewerkers van de afdeling sportontwikkeling hebben wij een bijzondere dag beleefd. Verzamelen bij de Kleine Prins (bibliotheek) voor een heerlijk kopje koffie met gebak. Aansluitend sportief op de fiets onze stad Tilburg op een andere wijze leren kennen. Van afrikaanse dans tot zandverzamelaar, verhalen genoeg voor tijdens de heerlijke afsluiting bij Restaurant Melissa in de Reeshof.

  Een aanrader met voor elke wat wils !

 36. Liesbeth - vrijdag 11 november, 2011 om 11:57 uur - link

  Wat en leuke verrassende middag ! Eens totaal iets anders, van mij mogen er nog meer “unieke” mensen gezocht worden voor een volgende keer. Groetjes en bedankt
  Liesbeth ( Ergon Eindhoven )

 37. Hermieke van Dijke - dinsdag 11 oktober, 2011 om 11:55 uur - link

  Op 16 september 2010 zijn wij – leden van vrouwennetwerk jeugdzorg Peper – op ontmoetingsreis gegaan. De ontmoetingen waren verfrissend, inspirerend en zeker verrassend! Ook de ontvangst bij Prins Heerlijk was prima! Saskia, bedankt voor de prima organisatie!

 38. Jeugddienst Turnhout - zondag 11 september, 2011 om 12:01 uur - link

  We werden erg hartelijk ontvangen in V39 en Hall of Fame. Dit waren twee boeiende bezoeken. We sloten de dag af met een heerlijk pastabuffet in Prinsheerlijk.
  Waarvoor dank !

 39. Gerard en Ria - zondag 11 september, 2011 om 12:01 uur - link

  Op 10 september hebben we met familie en vrienden een jubileafeest gevierd. ‘s Middags hebben we 8 groepjes van 6 personen (familie en vrienden gemixt) gemaakt. Ieder groepje heeft 2 ontmoetingen gehad. Pater Harrie, een poppenspeler, afrikaanse dans, een glasinlood maakster, een schilderes, het Thomashuis, de Japanse bamboetuin en dojo, gedichten/verhalenvertellers, een muzikant en nog enkele anderen werden bezocht. Ieder groepje was erg enthousiast en na terugkomst werd er druk nagepraat over de ervaringen. Een geweldige middag!

 40. Corry van den Bosch - zondag 11 september, 2011 om 12:00 uur - link

  We hebben een tweetal zeer boeiende ontmoetingen gehad.
  Iedereen spreekt lovende woorden over de bezochte locaties.
  Saskia, nogmaals bedankt

 41. Arbeid Opleidingen Consult - zondag 11 september, 2011 om 10:00 uur - link

  Wij hebben een perfect georganiseerd en erg verrassend bedrijfsuitje gehad dankzij Saskia! We hebben genoten van een heerlijke lunch, twee mooie ontmoetingen met bijzondere Tilburgers en een creatieve workshop. Een absolute aanrader!

 42. May Vlamings - maandag 11 juli, 2011 om 17:59 uur - link

  Wij hebben erg genoten van onze familiedag die wij op zo’n verrassende manier hebben beleefd. Het bleef spannend waar we terecht zouden komen. De ontmoetingen waren bijzonder en we hebben Tilburg eens op een andere manier leren kennen.
  Saskia succes verder,

 43. Theaters Tilburg - maandag 11 juli, 2011 om 15:59 uur - link

  In het kader van het 50-jarig bestaan wilde Theaters Tilburg het jaarlijkse personeelsuitstapje ‘extra bijzonder’ maken. Het leek ons daarbij een aardig idee om onze medewerkers Tilburg ook eens van en andere, verrassende kant te laten zien. Reden om Saskia te vragen om met een voorstel te komen.

  Uit de reacties die ik van mijn collega’s heb ontvangen heb ik begrepen dat het een zeer geslaagde, afwisselende en verrassende dag was. De ontmoetingen leverenden hilarische verhalen op en iedereen was nieuwsgierig naar de ontmoetingen van de andere groepen.

  De ontvangst , de rondleiding en het diner bij La Trappe maakten het geheel af. Kortom, het was een dag die we niet snel zullen vergeten!
  Jeanet van der Horst

 44. Sofie van Hest - maandag 11 juli, 2011 om 11:59 uur - link

  Op 17 juni 2011 werden we warm onthaald door Saskia in Prins Heerlijk. Daar startte ons Tilburgs avontuur. We leerden nieuwe organisaties en mensen kennen. Zij vertelden ons vol passie over hun werking TROM en Prins Heerlijk. We werden meteen meegenomen in hun drive en sfeer. Na deze wandeling hebben we genoten van een heerlijk pastabuffet. Iedereen was vol lof en heeft zijn/haar buikje goed vol gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

 45. Jeroen Cools - zondag 10 juli, 2011 om 16:00 uur - link

  Gisteren 3 bijzondere reizen mogen maken. Was erg leuk en heb een gezellige en bijzondere middag gehad. Perfect geregeld Saskia!

  2 tumbs up!!

 46. Zorgnetwerk Midden Brabant - woensdag 11 mei, 2011 om 11:58 uur - link

  Wij hebben een super leuke middag en avond gehad met ons personeelsuitje. Bijzondere mensen bezoeken in je eigen woonplaats is echt iets anders dan anders. Saskia heeft ons hier erg goed in geadviseerd. Met nogmaals dank aan haar! Zeker voor herhaling vatbaar, want er zijn ontzettend veel bijzondere mensen in Tilburg!

 47. Jacques Wagtmans, Diamantgroep Tilburg - maandag 11 april, 2011 om 13:00 uur - link

  Wij willen twee bedrijfsonderdelen bij elkaar brengen. Het ontmoeten van mensen gaat vaak gepaard met vooroordelen. In samenwerking met verrassend Tilburg en meer hebben wij verrassende ontmoetingen mogen hebben. Dat heeft ons samenwerkingproces erg goed gedaan. Een hele leuke middag met elkaar en voor elkaar. samen met Schône Tilburgse Meesen.
  Klassieke auto’s, Exotisch dansen en de waarheid over HIV. Het heeft ons geleerd minder bevooroordeeld te zijn en vooral goed te kijken naar hoe mensen er toe doen.

  En mensen doen er toe!

  Saskia, heel veel dank voor een zeer inspirerende middag

 48. Anneke Verbraak - dinsdag 11 januari, 2011 om 12:03 uur - link

  Een familiedag om niet te vergeten. Om te beginnen de prima verzorgde lunch bij Prins Heerlijk maar de meeste indruk maakte toch wat daarna kwam. Verdeeld in 3 groepjes gingen we allemaal naar 2 verrassende adressen. We kwamen terecht bij bijzondere mensen die hun passie, hun idealen en hun levensverhaal met ons wilden delen. Dat werd gedaan met grote gastvrijheid en betrokkenheid waardoor we veel te zien en horen kregen. Het was zo indrukwekkend dat sommigen er aan het eind van de middag nog stil van waren. De uitwisseling die daarna op gang kwam liet zien hoe verrijkend de ontmoetingen waren geweest. Allemaal, zonder uitzondering enthousiast. Saskia, nogmaals heel veel dank voor een geweldig goed geregeld programma.

 49. Roos Sohier, PRVMZ - woensdag 10 november, 2010 om 11:57 uur - link

  We hebben 7 oktober een fantastisch personeelsuitje gehad. Mooie mensen ontmoet met bijzondere en inspirerende verhalen. De unbelieveble flying objects van Guus, de fantastische inzet van de mensen van het Raakveld, het emotionele maar ook krachtige verhaal van Angela, het verhaal achter Prins Heerlijk, we hebben genoten!

 50. Gabie Vrolijk, Bom Engineering - maandag 11 oktober, 2010 om 11:55 uur - link

  Hallo Saskia,

  Wij, van Bom Engineering, hebben het erg naar ons zin gehad met Verrassend Tilburg en meer. Tijdens ons etentje naderhand is er haast niet anders gepraat dan over onze bezoeken.
  Verder wordt er nu ook nog steeds over gepraat!

  Onze samenwerking vooraf was ook erg leuk. Je hebt veel voor ons betekent. En daarvoor nogmaals bedankt namens heel Bom Engineering! We hebben een hartstikke leuk personeelsuitje gehad!

  Groeten,

  Gabie Vrolijk

 51. Gemeente Tilburg, Afdeling Handhaving - zondag 10 oktober, 2010 om 11:56 uur - link

  Op 16 september hebben wij met onze afdelingsdag twee ontmoetingen gehad via Verrassend Tilburg & meer. Het is door onze medewerkers als zeer geslaagd ervaren. Er is nog lang over nagepraat en gelachen. Leuk dat het zo geschikt is voor een gemeleerd gezelschap. Bedankt !!

 52. Iris Sliedrecht - zondag 11 juli, 2010 om 16:54 uur - link

  Hoi Saskia,

  De jaarlijkse uitstap van de Dienst Studenten Zaken (UvT) was een groot succes. Met de bootjes vanuit de Piushaven naar Moerenburg, lunch boven het kanaal echt buiten en dan de bijzondere ontmoetingen in de stad. Het was voor iedereen een eye opener dat Tilburg zoveel te bieden heeft. Super dag

 53. Marjo Lahaije - zondag 11 juli, 2010 om 11:54 uur - link

  Het was geweldig. Ons studiegroepje (jaargang 1970 Rechten Nijmegen) was te gast bij interessante mensen met een verhaal en met uitzonderlijke vaardigheden. We hebben genoten.

 54. Marjo Albers - zondag 11 juli, 2010 om 09:54 uur - link

  Hallo Saskia

  Ons jaarlijks dagje uit met de trombogirls was dit jaar ontzettend geslaagd door de bijzondere ontmoetingen die wij in Tilbug mochten beleven. Wij hebben genoten en kijken met veel plezier terug op deze dag. Het was klasse, bedankt!

 55. Rogier Jansen - vrijdag 11 juni, 2010 om 11:53 uur - link

  Ha Saskia,

  het was echt een bijzondere dag met de verrassende ontmoeitingen, en dat waren ze zeker. we hebben veel ervaring kunnen uitwisselen tijdens het diner; leuk dat we ook allemaal op verschillende plekken zijn geweest, waar je anders nooit komt. sommige adressen staan erg ver van je eigen leven en dat maakt het extra uniek. erg leuk concept! ga zo door en nog bedankt voor het leuke contact.

  groeten, Rogier

 56. Rogier Jansen - vrijdag 11 juni, 2010 om 11:53 uur - link

  Ha Saskia,

  het was echt een bijzondere dag met de verrassende ontmoeitingen, en dat waren ze zeker. we hebben veel ervaring kunnen uitwisselen tijdens het diner; leuk dat we ook allemaal op verschillende plekken zijn geweest, waar je anders nooit komt. sommige adressen staan erg ver van je eigen leven en dat maakt het extra uniek. erg leuk concept! ga zo door en nog bedankt voor het leuke contact.

  groeten, Rogier

 57. Daniëlle Appeldoorn - dinsdag 11 mei, 2010 om 11:53 uur - link

  Wat een verrassing was dat voor de aanstaande bruid, nu eens niet een doorsnee vrijgezelle dag, maar een speciale dag met bijzondere ontmoetingen. We hebben genoten en gelachen, kortom; het was een topdag! Bedankt!

  groet
  Danielle

 58. Fieke, GGD Hart van Brabant - dinsdag 11 mei, 2010 om 11:53 uur - link

  Hallo saskia,

  ik heb zo’n bijzonder fijne dag gehad vandaag.
  Ben er van onder de indruk.
  Van jouw werk wat je hebt opgezet, en waardoor ik in contact ben gekomen met bijzondere mensen, waarvan er één was waar ik erg van onder de indruk ben.
  De lieve mensen van ‘t restaurant die ons welkom heetten en nog met ‘n blijdschap die eigenlijk heel gewoon is maar die je bijna niet meer tegenkomt. Rijkdom noem ik dit! Warm gevoel geeft dat! dit soort dingen moeten we koesteren.
  ‘n bijzondere fijne dag gehad met mensen die hun verhaal kunnen vertellen, hebben geleefd, verdriet hebben gehad, de onderkant hebben gekend en anderen blij kunnen maken, in een woord -GEWELDIG!
  Groet, een van de GGD-mensen die jou heel enthousiast vond!
  Fieke
  Ik kom zeker terug met vriendinne ‘n middagje/dagje!

 59. Loes en Frans Sparidans - dinsdag 11 mei, 2010 om 11:53 uur - link

  Hoi Saskia,
  Dank voor de bizondere reis die wij, samen met onze kinderen mochten beleven op za. 27 maart j.l.
  De ontmoetingen bij drs, Mark Sterke van Shin Tai Ryu en Maarten Fleuren waren voor ons absoluut zeer verrassend (leer als rasechte Tilburgers je stad kennen!!!) Het feestelijk diner bij PrinsHeerlijk was een fantastische afsluiter. Ons enthousiasme hebben wij al vele malen aan vrienden en familie kenbaar gemaakt.
  Wellicht doet de gelegenheid zich voor om nogmaals bijzondere mensen te mogen ontmoeten.

  Dank ook namens onze kinderen. Samen hebben wij een geweldige dag beleefd.

  Hartelijke groeten,
  Loes en Frans Sparidans.

 60. Team Bemoeizorg Tilburg - zondag 11 april, 2010 om 12:52 uur - link

  Een verrassend uitje met leuke herrinneringen… Nog druk met zijn allen het Japanse zwaardvechten aan het oefenen.
  Voor herhaling vastbaar

 61. Buurtschap de Molhoek - donderdag 11 februari, 2010 om 17:52 uur - link

  Heel leuk om te ervaren wat er achter een gewone huisdeur schuilt. Het is niet schokkend maar zeker verrassend of eigenlijk niet? Ieder mens heeft zijn eigen verhaal toch.Bovendien is ieder mens in zekere mate nieuwsgierig naar andere. Een heel goed concept. complimenten!

 62. Buurtschap de Molhoek - donderdag 11 februari, 2010 om 17:52 uur - link

  Heel leuk om te ervaren wat er achter een gewone huisdeur schuilt. Het is niet schokkend maar zeker verrassend of eigenlijk niet? Ieder mens heeft zijn eigen verhaal toch.Bovendien is ieder mens in zekere mate nieuwsgierig naar andere. Een heel goed concept. complimenten!

 63. Yvonne Cransveld, Corporate Communication - vrijdag 11 december, 2009 om 19:50 uur - link

  Namens ons vieren: we hebben het ontzettend leuk gehad gisteren! De ‘meiden’ en ik vonden Joop op z’n zachtst intrigerend en we hebben een hoop lol gehad met Angela. Joop bleef ons maar ‘meisjes’ noemen, we kregen stukjes meloen geserveerd, en hij maakte bij tijd en wijle prikkelende statements. Angela was heel open, eerlijk, maar ook één grote spraakwaterval. We hebben erg gelachen.

  Kortom: we hebben behoorlijk wat stof gehad om over te praten tijdens ons
  etentje en daarna. De ontmoetingen zijn erg in de smaak gevallen.
  Nogmaals erg bedankt voor deze last minute! Veel groetjes,
  Yvonne

 64. BV De Verdraagzaamheid - vrijdag 11 december, 2009 om 11:52 uur - link

  Wanneer krijg je nu de tijd om binnen 4 uur te spreken met een bijzondere wijze spirituele pater, een kettingrokende colaverslindende singer/songwriter die heel bekend is in de USA en een ietwat sikkeneurige, maar zeer gepassioneerde bibliofiel die leeft tussen zijn boeken? Bij Verrassend Tilburg & meer.

  Verrassend Tilburg en meer is zo leuk, zo eenvoudig en zo echt, dat ieder mens zou willen dat hij het zelf bedacht heeft. Aangezien het al bestaat, moet iedereen het zelf maar ervaren hoe het is.

 65. Jos en Astrid Frijters - vrijdag 11 december, 2009 om 11:51 uur - link

  Met het Lindeboom Genootschap op pad in onze eigen stad. Op een schitterende donderdag in november, gewoon op de fiets door Tilburg, op weg naar twee bijzondere ontmoetingen met mensen die wij niet zo vaak tegenkomen. Als echte Tilburgers die alles wel gezien dachten te hebben in onze stad, waren wij toch blij verrast. Het enthousiasme van Saskia straalt ook af van haar gastheren en dames. Een bijzondere middag die wij nog wel een keer willen meemaken.

 66. Jacqueline Grootjes, dSZW Den Haag - woensdag 11 november, 2009 om 11:51 uur - link

  Hoi Saskia,

  Ik wil je langs deze weg nog een keer bedanken voor een bijzonder verrassende tijd in Tilburg. Precies wat je bureau belooft!

  De ontmoetingen waren leuk, onverwacht, leerzaam en gaven een kijkje in het leven van mensen die je niet iedere dag tegen komt. Kortom verrijkend om door de ogen van een ander iets te beleven.

  Het eten ‘s avonds had een ultiem toetje dat de meeste van onze groep terug bracht naar de jaren zeventig! Ook de bijzondere omgeving tijdens het eten droeg bij aan een verrassende ervaring.

  Veel succes met je ‘omgevingsnetwerk’!

  groeten,
  Jacqueline

 67. Nancy Poppelaars, Sint Bavoschool - woensdag 11 november, 2009 om 11:49 uur - link

  Onze ontmoetingsreis was een groot succes. De nieuwsgierigheid vooraf was enorm, maar werd ruimschoots beloond. Geweldig om even in het leven van andere mensen te kunnen stappen. ‘s avonds hebben we onder het genot van heerlijk eten bij Prins Heerlijk alle ervaringen kunnen uitwisselen. Ook daar was de gastvrijheid hartverwarmend! Bedankt, namens alle collega’s.

 68. Lisette, samen met 7 ex-collega's - woensdag 11 november, 2009 om 11:48 uur - link

  Afgelopen zaterdag een middag met 3 verrassende ontmoetingen. Een bezoek bij Hariie die erg goed kon vertellen en erg leuk om achter deze deur te kijken en ervaren. Dondu bakt, kookt en bereid heerlijke turkse gerechten. Lekker geproefd. En bij José vielen we stil, wat bijzondere ontmoeting. We hebben genoten, dank ervoor!!

 69. Communicatieafdeling gemeente Tilburg - woensdag 11 november, 2009 om 10:11 uur - link

  Hoi Saskia,

  Iedereen van onze afdeling die ik tot nu toe spreek, is enthousiast over onze ‘ontmoetingen’ van vrijdag 13 november. Met mensen spreken en ze het hemd van het lijf vragen, vinden wij sowieso leuk. Dus dat was een erg leuk onderdeel van de ontmoetingen. Daarnaast zijn het allemaal bijzondere mensen bij wie je in de keuken kunt kijken. Je leert de stad ook op een andere manier kennen. De tijd vloog en iedereen had zin in nog meer ontmoetingen. Volgende keer dan maar!
  Veel dank voor de goede zorgen en je enthousiasme.
  Leon

 70. Nico Spaybek, Enexis - zondag 11 oktober, 2009 om 11:49 uur - link

  Op donderdag 8 oktober Zijn we met 170 mensen (vooral mannen) op ontmoetingsreis geweest met Verrassend Tilburg & meer. Op de fiets met goed weer. De verrassende ontmoetingen hebben achteraf tot vele gesprekken geleid. Het was voor iedereen een geslaagde dag. Heel hartelijk dank voor de uitgezochte interessante ontmoetingen!

 71. Ad Doedee - vrijdag 11 september, 2009 om 18:47 uur - link

  Met de leden van de OnderdeelsCommissie Servicedienst van de gemeente Tilburg deelgenomen aan het programma. Ik ben darbij zeer onder de indruk geweest van twee bijzondere inwoners van de gemeente Tilburg en hun verhalen. Zelf ben ik van geboorte Tilburger en voor mijn gevoel heb ik vernieuwd kennis gemaakt met de stad. Het programma doet een beroep op verbondenheid en oprechte verwondering. Themas waar ik als trainer/coach regelmatig mee werk. Na de ontmoetingen een heerlijk diner gehad en aansluitend een gezelige avond zitten nakletsen met de collegas. Wat mij betreft een aanrader.

 72. Guido Holman - vrijdag 11 september, 2009 om 17:48 uur - link

  De Onderdeelscommissie van de Servicedienst heeft op bijzondere wijze afscheid genomen van haar oud leden. We zijn samen in twee groepen op ontmoetingsreis geweest. Het was een bijzondere ervaring, waarbij diverse leden ideeën hebben opgedaan voor hun dagelijkse werk. Als afsluiting van de middag hebben we ons lekker laten verwennen met een dinertje bij Prins Heerlijk ! Mijn advies: “probeer het ook eens, u krijgt er zeker geen spijt van.”

 73. Moniek IJzermans - dinsdag 11 augustus, 2009 om 11:47 uur - link

  We kijken met ontzettend veel plezier terug op de workshop mozaïek. Het samen maken van het ontwerp, het uitzoeken van de kleuren, het inleggen van het motief… we gingen er volledig in op en vergaten de tijd. Door jouw hartelijkheid (inclusief de lekkere taart) werd het een vrijgezellendag om nooit te vergeten!

 74. Hélène de Raadt - zaterdag 11 juli, 2009 om 11:46 uur - link

  Dat er van verrassingen sprake was, kun je wel zeggen: een enerverende middag die ons allen aan het denken heeft gezet.
  Dank je wel voor dit onvergetelijke cadeau!
  Liefs, Hélène en Marcel

 75. Verkeersschool Blom Breda - zaterdag 11 juli, 2009 om 11:37 uur - link

  Hoi Saskia,
  Wat hebben we een leuke middag gehad! Het was zeker verrassend.
  We waren in groepen verdeeld en iedere groep had andere ontmoetingen, dus we hadden in de avond genoeg te bepraten. Iedereen die iets verrassends zoekt, boek nu een ontmoetingsreis bij Saskia.
  Het was geweldig!!

 76. Karin van Opdorp - donderdag 11 juni, 2009 om 11:45 uur - link

  Waarom was het nou zo’n ontzettend leuke dag? Wat is dat moeilijk te omschrijven… het waren zo’n bijzondere ontmoetingen met ‘bijzonder gewone’ mensen. Het zet je aan het denken, je gaat erover praten; er komt nu alweer een glimlach op mijn gezicht… Bijzonder leuk/mooi/inspirerend!

 77. Joyce van Hensbergen - maandag 11 mei, 2009 om 11:36 uur - link

  Hoi saskia,
  Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de prachtige en byzondere dag die we met ons allen en speciaal voor mijn moeder hebben gehad.
  het was werkelijk een verzorgende dag met veel liefde en gezeligheid.
  Dikke kus
  Joyce

 78. Marcia - zaterdag 11 april, 2009 om 10:36 uur - link

  Ook dit jaar weer een teambuilding met mijn collega’s van de Rabobank. Elk jaar weer een uitdaging om iets leuks en nieuws te verzinnen. Ik had het geluk dat ik Saskia tegen kwam en zij mij vertelde over haar bedrijf. Want waarom ver gaan als er zoveel leuks is in je eigen stad!! 28 maart 2009 was het zover het werd een dag om niet snel te vergeten. Een dag vol leuke gezellige en bijzondere ontmoetingen. Iedereen was erg enthousiast en omdat wij in 7 groepen verdeeld waren was er tijdens het heerlijke en gezellige diner bij Prins Heerlijk genoeg om over te kletsen. Wij hebben met zijn allen een super dag gehad, dus als je nog twijfelt… gooi je twijfels overboord en ga op ontmoetingsreis!!