Bier of likeur proeverij

Kruiden, granen en essences. Geuren, smaken en kleuren! Een rondleiding in een bierbrouwerij of likeur destilleerderij betekent een ware ontdekkingstocht.

Dit ambacht gaat nooit verloren. Voor de bierbrouwer is het sjouwen met zware zakken graan, zorgen voor een goede mix en een perfecte afdronk. De destilleerder vertrouwt op zijn neus. Produceert zowel kruidenbitters als advocaat en haalt zijn citroenen rechtstreeks uit Italië.

Wilt u meer weten over de historie, de ingrediënten, de misbaksels en het productieproces? Wilt u ruiken, zien en proeven?

U bent van harte welkom voor een rondleiding met proeverij in de Langstraat. Deze duurt ongeveer 2 a 2,5 uur. prijs €17,00 pp

In Tilburg kunt u een rondleiding ontvangen bij de Trappisten of bij een jonge nieuwe bierbrouwer midden in het centrum.

Ook reserveren wij voor u de rondleiding bij likeurdestilleerder Schrobbeler. Rondleiding met proeverij Prijs €10,00 pp (in weekend of voor kleine groepen een aangepaste prijs)

Een rondleiding is uitstekend te combineren met een ontmoetingsreis naar bijzondere mensen in Tilburg  of een dagdeel in het Efteling park

 

 

Voor bedrijfsuitje of vriendengroep is een rondleiding met proeverij altijd raak!

 

Likeur destilleerderijschrobbelèrBierbrouwerijdestilleer kruiden