Congres, debat of productpresentatie?

Glasvezel in de Zorg, Breedsband Tilburg 109Moet een verhaal breed worden verteld en diep worden uitgewerkt?  Hoopt u dat de deelnemers zich enthousiast uitlaten op twitter en facebook? Waag dan een telefoontje naar Bodelier & Bodelier, en reken op een aantal obstakels. Bij Bodelier & Bodelier is niet álles bespreekbaar.

Taboe zijn afgerokte tafels met grauwe sprekers achter microfoons. Onacceptabel zijn powerpoints met bullets, statistieken en staafdiagrammen. Onaanvaardbaar zijn luisteropstellingen in slagorde, als tijdens het ochtendappel van een peloton soldaten.

Evenementen georganiseerd door Bodelier & Bodelier zijn áltijd dynamisch. Vaste opstellingen ontbreken. Een droge academicus wordt in de rede gevallen door een gast uit de praktijk. Bezoekers gebruiken intensief hun tablets of smartphones en krijgen een microfoon onder hun neus. Soms hangen de toehoorders op kussens of zitten op trappen. Dan weer worden zij door de ruimte gejaagd of luisteren met een pilsje en bitterbal aan cafétafeltjes.

BODELIER & BODELIER  zijn Saskia en Ralf Bodelier, zus en broer. Zij was wereldreiziger en ontwikkelingswerker en is alweer jaren ondernemer en creatief organisator. Hij is gepatenteerd dwarsdenker, journalist en gepromoveerd filosoof. Ralf zoch in de luier al luidkeels het debat en Saskia organiseerde vanuit de wieg een roeptoeter, draaiboek en feestneus.

Bodelier en Bodelier zijn gepokt en gemazeld in het regelen van honderden evenementen. Alles nemen ze uit handen. Samen bedenkt u een spannende invulling, zij zoeken sprekers en besprokenen. U bepaalt het budget. Zij regelen de catering, de aankleding en de muziek. U zoekt de publiciteit, zij schrijven persberichten en benaderen de krant. U zit ontspannen in de zaal, zij interviewen de sprekers en praten het evenement met humor aan elkaar.

Belangstelling? Bel of mail.

Volgende pagina: recensie georganiseerd congres, september 2013

lees verder

Evenementen door Bodelier & Bodelier zijn áltijd dynamisch.

U zit ontspannen in de zaal, wij interviewen de sprekers en praten het evenement met humor aan elkaar.

Graag nemen wij alles uit handen; sprekers, persberichten, locatie, catering, muziek …..

symposium Humanitas-dmh gespreksleider wijkorganisatie Goirke-Hasselt 027 (800x600)ROC9-3-011Congres glasvezel in de Zorg, Breedband TilburgCateraar Prins Heerlijk voor congres, symposium of productpresentatie symposium Humanitas-dmh wij verzorgen ook de batges