Ontmoet Hat Couture Masterclass

U bént al zo mooi. Durf het ook te benadrukken. Dan kan op Hat Couture, exclusieve masterclasses met topvisagiste Gigi Bowmer en hoedenkunstenaar Daffy de Vyldre. In kleine en zorgvuldig samengestelde gezelschappen leren zij u hoe u uw talenten uit kunt buiten. De fotoshoot na afloop van de masterclass is een echte openbaring.

Gigi Browmer
High society visagiste Gigi Bowmer is ‘Estée Lauder Global Make-Up Artist Benelux’. ‘Iedere vrouw is mooi’ volgens Gigi. ‘Het komt er op aan dat ook te laten zien. En dat doe je met juiste make up en de accenten die je daarmee aanbrengt.’ In Bowmers stoel namen al tal van bekende Nederlanders plaats. Eva Jinek en Anna Drijver, Susan Smit en Catherine Keyl; allen lieten zij zich door Bowmer opmaken.

Daffy de vyldre3Upperclass hoedenmaker Daffy de Vyldre is een van de weinigen die zich mag scharen in het selecte gezelschap van de Couture. Hij creëert zijn hoeden volledig ambachtelijk en werkt nauw samen met couturiers uit binnen- en buitenland. In zijn atelier bestellen vrouwen een hoed voor een bal of een gala, voor de paardenraces of Prinsjesdag.

 masterclass workshop

Op verzoek van Saskia Bodelier, Verrassend Tilburg & meer, organiseren Bowmer en De Vyldre enkele keren per jaar gezamenlijke masterclasses. Door Gigi Bowmer wordt u niet alleen verrassend mooi in de make up gezet. Zij geeft u ook tal van tips voor een snelle, feestelijke of zakelijke visagie en ze leert u deze door de dag heen bij te werken. Daffy de Vyldre verzorgt een masterclass in de kunst van het hoeden maken. Onder zijn leiding creëert u zelf een haarsieraad ( Fascinator ) die past bij uw personality.

GigiDe masterclasses worden gegeven in het sfeervolle atelier van de hoedenmaker. Daffy de Vyldre ontvangen u met champagne en amuse en leiden u rond door het atelier. De masterclasses visagie en hoeden maken worden afgewisseld met een haute lunch. Afgerond wordt de Hat Couture met een fotoshoot en een feestelijke toost op ieders resultaat.

 Meer informatie en boeking:

Het aantal masterclasses die door Bowmer en De Vyldre gezamenlijk worden verzorgd zijn beperkt. Bel Saskia Bodelier 06-14635213 voor alle ins & outs. De prijs is vanaf € 195 per persoon. Het ideale gezelschap bestaat uit twee groepen van zes personen elk.