Ontmoet de herder en zijn schapen

Pure beleving!

van wol tot vilt 3

In het grootste zandverstuivingsgebied van Europa, de Loonse en Drunense duinen, ontmoet u de herder met zijn 350 schapen. Herder  Bart  kan vol passie fantastisch vertellen over zijn bijzondere beroep, de natuur, zijn alerte honden en  natuurlijk over zijn schapen en hun wol.

Een bezoek aan de herder is al een beleving op zich, maar u kunt er ook een dag(deel) programma van maken. Zo kunnen wij zorgen voor een knapzak of picknickmand, voor het huren van fietsen, een borrel of een diner. Wilt u het bezoek aan de herder combineren met een workshop wolvilten of worstenbrood bakken een wandeling met een natuurbioloog of kruidenkenner, een bezoek aan bijzondere mensen? Het kan allemaal. Zie aanbod aan workshops

Maar natuurlijk is een ontmoeting met de herder midden in de duinen al een uitje op zich. Met de door ons doorgegeven GPS signalen of route via Whatsapp zoekt u de weg door het mulle zand.  Volwassenen zullen vooral gefascineerd zijn door de bijzondere verhalen van de herder en kinderen zijn dol op het aaien van het zachte en heerlijk ruikende vacht.

Met een bezoek aan de herder en zijn schapen steunt u ook rechtstreeks het goede doel: stichting Natuurmonumenten.

Natuurmonumenten beheerd de Loonse en Drunense duinen en het is aan hen te danken dat het gebied goed wordt onderhouden door o.a het laten begrazen van de schapen. In de prijs van een bezoek aan de herder steunt u ook het goede doel. Bent u nog geen lid van Natuurmonumenten, schrijf u dan nu in. Elk nieuw lid ontvangt €10 euro korting op dit arrangement.

Zie steun de natuur/wordt lid van Natuurmonumenten

Voor meer arrangementen ook in Tilburg zie

 

 

 

 

 

Ontmoet de herder en vilt de wol!

Pure beleving!

  • Ontmoeting met de herder en zijn schapen
  • combineer met picknick tussen de schapen
  • geschikt voor kinderfeestje
  • Combineer met workshop vilten, worstenbrood bakken, meubelmaken, wandeling met gids …

Prijs: 14,50 volwassenen

€9,75 kind tot 13 jaar

Prijs is excl. btw