Ontmoet het platteland

rooi pannenWe nemen u mee op ontmoetingsreis door de regio de Langstraat. De Langstraat is het gebied rond de Loonse en Drunense duinen (Loon op Zand, Waalwijk en Heusden),  en  staat bekend om de leer- en schoenenindustrie. U maakt kennis met het heden en verleden van de leer, u bezoekt oude fabriekjes, hedendaagse ontwerpers en bijzondere mensen.

U start als groep op een gezellige locatie, waar u na een drankje uw verrassingsprogramma met routekaart ontvangt. In kleine groepjes van 4-6 personen gaat u met (elektrische) fiets, scooter of eigen auto naar uw eerste bestemming. Wat dat is blijft een verrassing. Elk groepje gaat naar andere bijzondere ontmoetingen.  Elke ontmoeting duurt 45 tot 60 minuten en als de groepjes aan het einde weer bij elkaar komen kunnen alle ervaringen worden uitgewisseld.

Wist u dat de schoenontwerper van een heel bekend schoenmerk in een prachtige oude schoenfabriek woont en werk? Dat Grietje inmiddels super bekend is geworden bij Man bijt Hond maar dat u haar nu persoonlijk kunt ontmoeten? Maar u kunt ook de bijzondere waarzegster,  Dirk en zijn verzameling trekkers, het oorlogsmuseum, de bevlogen muzikant of een van de bijzondere kunstenaars ontmoeten.

De ontmoetingsreis kan gecombineerd worden met een creatieve of culinaire workhop, een ( kruiden )wandeling door de duinen, een salsa of zumba dansles of een wijnproeverij. Zie het grote aanbod aan workshops

De duur van een ontmoetingsreis hangt af van het aantal ontmoetingen of workshops. Een reis met drie ontmoetingen duurt ongeveer vijf uur.

Scooters en/of elektrische fietsen kunnen gehuurd worden.

Voor meer informatie zie ook www.verrassendlangstraatenmeer.nl

Reis met 2 ontmoetingen:

  • Vanaf 16 personen    € 31,50 pp
  • 7 tot 15 personen      € 35,50 pp
  • 4 tot 6 personen        € 39,50 pp

Reis met 3 ontmoetingen:

  • Vanaf 16 personen     € 40,00 pp
  • 7 tot 15 personen       € 44,00 pp
  • 4 tot 6 personen         € 48,00 pp

Huur scooter € 29,50 (2 personen op 1 scooter is toegestaan)

Huur elektrische fiets € 15,00

De reis is geschikt vanaf 4 tot 200 personen.

Duik in het leven van de leer -en schoenindustrie of bij een van de vele bijzondere mensen in de regio de Langstraat, Heusden of Woudrichem

  • 2 ontmoetingen vanaf €31,50 pp
  • 2 ontmoetingen + huur scooter vanaf €61,00
  • 3 ontmoetingen vanaf €40,00 pp
  • 3 ontmoetingen + huur scooter vanaf €70,00

prijs is ex btw en incl. welkomstdrankje

 

 

 

 

 

Wim van Wijk (2)Van Haren Jeroen Kant (4)