Het Zelfshop Kerstpakket

 

Met het Zelfshop Kerstpakket stelt ieder zelf zijn kerstpakket samen en geheel naar eigen wens.

Al vijf jaar een groot succes! Ook de kerstmarkten in 2016 bij oa Universiteit Utrecht, CNV vakbond en het AMC ziekenhuis in Amsterdam zijn enthousiast ontvangen. Een gezellige, gemoedelijke sfeer, lekkere hapjes en drankjes, live muziek en iedereen gaat met een kerstpakket naar wens plus een goed gevoel naar huis! Ontmoeten, verrassen en je kerstpakket shoppen in één concept! Voor uitgebreide informatie zie www.zelfshopkerstpakket.nl

Wat is het Zelfshop Kerstpakket? Een totaal nieuw concept voor een verrassende kerstbijeenkomst. Vergeet het standaard kerstpakket. Laat uw werknemers op een bijzondere kerstmarkt (Sinterklaas -of nieuwjaarsmarkt) zelf hun pakket samenstellen. Die markt organiseren wij op mooie en sfeervolle locaties, in Slot Loevestein, Villa de Vier Jaargetijden, de Winter Efteling of in een ruimte van uw bedrijf zelf.

 

Zo werkt het: De waarde van het kerstpakket ontvangt u en uw personeel bij binnenkomst in een buidel met dukaten. De dukaten vormen het betaalmiddel waarmee u uw eigen kerstpakket shopt aan een reeks gezellige kraampjes.

De kerstmarkt biedt voor elk wat wils. Er zijn onder andere kramen met  delicatessen, wijnen en bierpakketjes, met (handgemaakte) sieraden, bloemwerken, boeken, edelstenen, kook -en bakproducten, wellness, make-up, design, cadeaubonnen, gereedschap, sportartikelen en gatches.  Voor alle niet bestede munten staat een Goede Doelenpot (doel mag u zelf bepalen).

Ook weten wij een oplossing voor uw werknemers die onverwacht niet op de kerstmarkt hun kerstpakket kunnen shoppen. Zij kunnen hun dukaten tot eind februari inleveren bij diverse winkels in Tilburg en omstreken of er kan online geshopt worden via ons speciaal ontworpen bestelformulier.

Bekijk de kerstmarkt 2014 in dit filmpje vanuit Slot Loevestein

Bekijk de sfeerimpressie van de zelfshop kerstpakket markt 2012 in dit twee minuten filmpje

Geïnteresseerd en wilt u weten welke artikelen er worden aangeboden?  Voor alle andere vragen, foto’s en recensies zie www.zelfshopkerstpakket.nl

lees verder

Al vijf jaar een daverend succes! Ontmoeten, verrassen en je kerstpakket shoppen in één concept!

Met dukaten wordt gewinkelt langs een reeks van gezellige kraampjes. Met een glaasje in de hand, live muziek op de achtergrond en een lekker buffet binnen handbereik shop je je kerstpakket gezellig bij elkaar. Dit kan op uw bedrijf of  op een andere sfeervolle locatie.

Prijs op aanvraag.

kerstpakket markt Casade 2013kerstmarkt 8Voor ieders wat wils op de kerstpakket markt.Gezellige live muziek op de zelfshop kerstpakket marktDukaten om mee te shoppen