Bezoek de Efteling en ontmoet!

eftelingDe Efteling, bij iedereen bekend! Het sprookjesbos dat uitgroeide tot een prachtig pretpark waar het voor jong en oud het hele jaar door prettig vertoeven is.

De Efteling is omgeven door mooie natuur. De Loonse en Drunense duinen zijn het grootste zandverstuivingsgebied van Europa en heerlijk om te wandelen of te fietsen.

Bij Verrassend Langstraat & meer boekt u een dagarrangement om Efteling, natuur en de bezoekjes aan bijzondere mensen te combineren. Eén dagdeel brengt u door in het Eftelingpark dat u afsluit met een heerlijke lunch of diner. Tijdens het andere dagdeel gaat u met scooter, fiets of eigen vervoer op ontmoetingsreis naar bijzondere mensen in de dorpen tussen Kaatsheuvel en Heusden. U maakt bijvoorbeeld kennis met de Goede Fee, u luistert naar een mooi verhaal van de verhalenvertelster, kijkt in de oven van een keramist of bezoekt het echtpaar waar het leven na 1900 heeft stilgestaan.

Ook is een combinatie Efteling met een bezoek aan de herder en zijn schapen mogelijk of Efteling in combinatie met een sportieve, creatieve of muzikale workshop. Zie het aanbod aan workshops.

De Efteling biedt niet alleen vertier, maar beschikt ook over een flink aantal zalen voor congressen, feesten, bedrijfspresentaties en beurzen. Werken in een prettige omgeving, tussendoor het park bezoeken en ‘s avonds genieten van de spectaculaire Aquanura watershow en een uitstekend diner bij een van de vele Efteling restaurants. Hulp nodig bij de organisatie van uw symposia, beurs of bedrijfspresentatie, neem dan contact op met Bodelier & Bodelier

Op de volgende pagina hebben we enkele voorbeelden voor een bijzondere dag  uitgewerkt. Maar mail of bel voor de vele andere mogelijkheden die wij u in samenwerking met de Efteling kunnen bieden.

lees verder

Efteling Het rode schoentje, EftelingOntmoet de herder en vilt de wol workshopEfteling Pannenkoeken restaurantAankomst voor een ontmoeting bij van Haren